

Ozone Transport Commission & Mid-Atlantic/Northeast Visibility Union 2025 Annual Meeting

MEETING AGENDA

MÁNEVU

West Room, 2nd Floor The NonProfit Center 89 South Street Boston, MA 02111 OTC phone: 617-259-2005 Email: ozone@otcair.org

Wednesday, June 11, 2025

- 9:00 AM 3:00 PM Public Session
- 9:00 AM (45 min) OTC/MANEVU Introductions & Opening Remarks
- 9:45 AM (45 min) Past Successes and Future Challenges for Ozone and Visibility Planning

10:30 AM (60 min) Committee Updates (15 min each including Q&A)

- OTC Modeling Committee
- OTC Mobile Sources Committee
- OTC Stationary and Area Sources Committee
- MANEVU Technical Support Committee
- 11:30 AM (30 min) Public Comments (3 min. each)
- 12:00 PM (90 min) Lunch Break
- 1:30 PM (90 min) OTC/MANEVU Formal Actions
- 3:00 PM
- 1. Votes on OTC/MANEVU Committee Charges
 - a. OTC Stationary & Area Sources Committee
 - b. OTC Mobile Sources Committee
 - c. MANEVU Technical Support Committee
- 2. Vote on OTC and MANEVU Statements and Resolutions
- 3. Vote to accept OTC/MANEVU June 2024 Annual Meeting Minutes
- 4. OTC/MANEVU Officer Transitions
- 3:00 PM Wrap up and Adjourn