

Ozone Transport Commission & Mid-Atlantic/Northeast Visibility Union Online Stakeholders Meeting OTC Mobile Sources Committee OTC Modeling Committee OTC Stationary and Area Sources Committee MANEVU Technical Support Committee

Thursday, April 24, 2025 2:00 pm – 3:30 pm ET

Register for the Meeting <u>Here</u>

Agenda presentation times are approximate – later presentations may occur earlier than indicated.

AGENDA

2:00 PM	Introduction and Goals (5 min)	Paul Miller OTC/MANEVU
2:05 PM	Updates from OTC Mobile Sources Committee (10 min)	Paul Farrell Connecticut DEEP
2:15 PM	Stakeholder Input (10 min)	In order of sign-up
2:25 PM	Updates from OTC Stationary and Area Sources Committee (10 min)	Frank Steitz New Jersey DEP
2:35 PM	Stakeholder Input (10 min)	In order of sign-up
2:45 PM	Updates from OTC Modeling Committee (10 min)	Kevin Civerolo New York State DEC
2:55 PM	Stakeholder Input (10 min)	In order of sign-up
3:05 PM	Updates from MANEVU Technical Support Committee (10 min)	Dave Healy New Hampshire DES
3:15 PM	Stakeholder Input (10 min)	In order of sign-up
3:25 PM	Summary (5 min)	Paul Miller OTC/MANEVU
3:30 PM	Adjourn	