## Ozone Transport Commission & Mid-Atlantic/Northeast Visibility Union



### Online Stakeholders Meeting

OTC Mobile Sources Committee
OTC Modeling Committee
OTC Stationary and Area Sources Committee
MANEVU Technical Support Committee



# Monday, April 22, 2024 10:00 am - 12:00 pm ET

### **Register for the Meeting Here**

Agenda presentation times are approximate – later presentations may occur earlier than indicated.

#### **AGENDA**

10:00 AM	Introduction and Goals (10 min)	Paul Miller OTC/MANEVU
10:10 AM	<b>Updates from OTC Mobile Sources Committee</b> (15 min)	Paul Farrell Connecticut DEEP
10:25 AM	Stakeholder Input (10 min)	In order of sign-up
10:35 AM	<b>Updates from OTC Stationary and Area Sources Committee</b> (15 min)	<b>Frank Steitz</b> New Jersey DEP
10:50 AM	Stakeholder Input (10 min)	In order of sign-up
11:00 AM	<b>Updates from OTC Modeling Committee</b> (15 min)	<b>Kevin Civerolo</b> New York State DEC
11:15 AM	Stakeholder Input (10 min)	In order of sign-up
11:25 AM	<b>Updates from MANEVU Technical Support Committee</b> (15 min)	<b>Dave Healy</b> New Hampshire DES
11:40 AM	Stakeholder Input (10 min)	In order of sign-up
11:50 AM	Summary and Adjourn (10 min)	